Monday, November 16, 2015

1St GIVEAWAY By MB

Pagi ni buka blog.... pastu ada mesej kat Cbox... nama dia Zety... so, saya pun klik link dia terus masuk ke blog Magic Baked... waaaahhh semuanya kek... *love love*
Rasa macam mau mengalir liur saya ni hahahah
Bila saya baca dan baca terus saya nampak satu entri ni dia mau bagi giveaway... hah?? giveaway?? hhhuuuuiii macam best jak ni.... naaa bagus sya join... kamurang mau join ka? bha marilah join mari lah... ikut jak step di bawah ni ... mana la tau rezeki kamurang kan...???

Syarat-syarat penyertaan :

1: Buat entry bertajuk 1St GIVEAWAY By MB.

2: Copy banner di atas dan linkkan ke entry ini.

3: Follow Blog MB(SINI ) dan Instagram ( SINI )-jika ada.

4: Like Fanpage ( SINI )

5: Copykan url entry dan letakkn di ruang komen di bawah.

Optional :Tag 2 orang blogger keorang dan pastikan dieorg tau.

Mau tau hadiah dia??
Kamu klik gambar diatas tu... atau link di bawah ni...

1ST GIVEAWAY MagicBaked

2 orang kawan blog saya...

*Ieyra
*Leia

Naaah saya sudah buat... kamu bila lagi....

Pesan EpZ : Terus terang saya mau cakap... saya semakin ketagih mau join benda alah ni hahahah

5 comments:

Sabrina SA said...

good luck :)
http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

Miss Oren said...

datang dari segmen yang sama

http://dotdotmissme.blogspot.my/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

good luck!

Liza Mustafa said...

salam...singgah dari segmen yang sama...good luck...

Mrs. A said...

Good luck!
Singgah joint segmen yang sama

Sabrina SA said...

good luck! ;)
http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/11/1st-giveaway-by-mb.html

jemput join
http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/11/mini-giveaway-by-myra-ina_22.html

Sun