Friday, October 28, 2011

kraf manik saya.

salam hari jumaat...

alahai Last week saya cerita pasal gaji...hahahah ini kali la..sya sudah beli manik2..apa lagi sampai rumah hari Sabtu saya mulakan projek buat manik..

nah! Akhirnya inilah hasil saya..erm saya ni baru belajar bha belum champion lagi macam itu bos d http://www.fusionbeads.com/ lagi pun saya belajar dari sana.
Kalau nak bertanding macam d http://community.create-your-style.com/ saya masih begginner... 
Tapi kalau suda minat memang kita akan berusaha juga kan? 

oke la bukan saya malas mau memblog hari ni...tapi kepala ni dari pagi tadi lagi suda mulai berdenyut-denyut ni memang 'penyakit bulanan perempuan' melanda lagi ni.. 

Anyway thanks la sama you all yang sudi menjenguk ke Blog saya ni walaupun nda jadi pengikut...saya tetap hargai lawatan you all..heheh

CHau dulu kio...

Pesanan EPZ: first time saya nampak manik2 ni umur saya waktu tu dalam belasan tahun la..saya suka simpan dalam botol kaca yang jernih...
                     Warna warni dan pelbagai bentuk rupa manik2 tu dalam botol...cantikkk.... ^_^*

No comments:

Sun