Thursday, January 17, 2013

Hari Pertama Siti Suhana di Tabika Kemas Kg Indai.

Assalamualaikum 
Selamat tahun baru 2013 (Boleh lagi kan kita ucap ni)  hikhikhik
dan 
Selamat menyambut Hari Keputeraan Nabi Muhammad SAW pada 24/1/2013 bersamaan 12 Rabiulawal 1413h.

Lama tak post di blog ni... hmmm sibuk pasal keja dan anak2 ke sekolah anak saya suda 4 orang yang bersekolah. 
Siti Suhana @ Hana dah masuk tabika 5 tahun... sesi petang 11am-3pm.
 
HAri pertama dia pergi sekolah, saya yang hantar... dia memang oke. tapi ada satu perkara yang betul2 buat saya terkejut dan masih ingat sampai hari ni...

Dia tegur ni budak d sebelah dia... Sya ingat dia mo cakap 'nama aku Hana' bukaaan... Dia cakap gini..."eskrim expired tu kan basi tu jangan kamu makan"..adess!! Hahaha

Bukan tu saja, ada budak nangis dia p pujuk 'jangan nangis kita di sekolah ni' hahaha aduh Princess Hana sya ni kan telebih peramah... 


Nah, Sempat lagi saya snap gambar dia masa tu...heheheh

okelah, mungkin akan lebih banyak cerita di blog saya ni tentang anak2 saya di rumah...

EPz : Budak2 zaman sekarang lebih banyak impian, lebih banyak cakap, lebih advance... heheheh

No comments:

Sun