Sunday, August 23, 2015

Anak pun ada blog.

Salam bulan kemerdekaan semua....
Oke tengok tajuk di atas... ⬆⬆ ni.
Anak saya yang sulung la tu mau ada blog juga konon... Dipujuk pujuknya ibu dia ni mau buka blog...
Selepas beberapa bulan dia pujuk pujuk dan berjanji akan lulus dengan cemerlang waktu upsr nanti, sya pun kasik benarla dia buka blog.... Huh tengok tajuk pun menyeram kan hahaha
'My life in school and home (maybe)'
haaaa tengok tu, tajuk saja pun sya rasa seram suda...  apa lagi bakal isinya... ....
Oke dia punya link ni macam ada sama siiiiikit sama link blog sya cuma hujung2 saja lain... Hahaha
http://ceritasiieyra.blogspot.com
Kan kan kan sama siikit ja hehehe...
Bha rajin rajin la p tingu blog dia tu kunun....
Pesan EpZ: budak budak zaman sekarang lebih advance dari kita... Kita sebagai ibu bapa kena rajin pantau saja... 

No comments:

Sun