Thursday, February 25, 2016

Tak tau lah apa nak update ni.

<3 Assalamualaikum <3

Hai Selamat hari khamis 25/02/2016
Selamat hari gajian...

Kerja sebulan... 

terima gaji... 

bayar hutang...

tup-tup seminggu sebelum gaji..

dompet sudah kering... 
ha ha ha.... 

lumrah la tu kan?

Hadoi laah apa lah yang saya merepek macam kerepek ni.

Hai apa khabar semua??
Lama oh saya nda mengupdate blog ni kan?

Saya tesangkut sana wattpad hahaha 
Kadang2 best juga baca novel online yang tidak kena publish secara hardcopy ni.

Kalau Fan-fiction yang malay punya paling banyak fan-fic artis Korea EXO ka apa tu.
Pening hahaha...
Lepas tu anak saya minta saya baca Fan-fic yang dia tulis.
Saya pun pigi la baca kunun.
hui naaa Fan-fic Bleach tu... hahaha

Cerita si Ichigo Kurosaki sudah berumur 21 tahun dan sedang study kedoktoran.
Dalam bahasa English lagi tu, dia tulis...
HAishhhh saya yang malu sebab, dia punya english lagi canggih dari saya
yang masih tunggang tebalik campur bahasa pasar lagi..

Ha ha ha (ketawa terpaksa sebab rasa malu)

Saya? Haishh mana ada saya tulis cerita sana?
Langsung tiada bakat mau menulis ni. heeeee
Jadi pembaca setia saja. 

Memang ramai penulis berbakat dari sana. 
Ada yang memang tulisan sendiri.
Ada juga yang dari cerita lain cuma di tambah karakter saja untuk menyedapkan lagi jalan cerita.

Bha bha oke oke cukuplah saya merepek ni... 
Karang goreng kerepek pun jadi hangus heeee :D

Adios selesai suda saya menapak di sini.

Pesan EpZ : Bakat anak jangan di kekang. Biar diorang buat apa yang diorang mau, samada menyanyi, melukis, menulis, menari, mereka-bentuk atau apa saja. Hanya pantau saja kerja diorang tu.


No comments:

Sun