Wednesday, April 27, 2016

Pemandangan Sunset di Teluk Likas @ Tanjung Lipat KK Sabah

<3 Assalamualaikum<3

Salam Semua ...

Hari ni Ennor update blog simple jak.

Ennor belanja gambar...

pemandangan sunset di Teluk Likas @ Tanjung Lipat di Kota Kinabalu Sabah.

Ennor lupa la guna ambi gambar ni guna apa...

adakah guna kamera DSLR Ennor tu atau pun guna HP jenama HKV ja.

Any way enjoy la... semua.

Bangunan putih tu bangunan kerajaan KK 
yang lain tu condo dan apartment. (mahal oooo)
Abaikan orang yang sedang bermandi manda tu.


Budak sekong tu anak lelaki saya no 5 si Fikri.. entah apa yang di pandangnya tu.





Gambar di bawah ni kapal laut-kapal laut yang sdang berlabuh atau tunggu giliran nak masuk depoh. 

 Gambar ni saya jadikan wallpaper di desktop computer saya...

Pesan EpZ : boleh ambil gambar-gambar ni... tapi jangan lupa kredit kepada saya ya?

4 comments:

EasyFasterTutorial said...

Kat belakang suria sabah ada laut tu pun siok nak stay.. :)

Green Farra said...

wahhhh bestnya,,, teringin nak ke sabahhhhh

Ennor Plenetzurah said...

@EasyFasterTutorial KK memang cantik... terletak di tengah2 kiri bukit hutan kanan laut pantai....

Ennor Plenetzurah said...

@Green Farra Kedatangan kamu ke Sabah sangat dialu-alukan... bagitau ya kalau dah ada perancangan?

Sun