Wednesday, June 15, 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

<3 Assalamualaikum <3

Alhamdulillah berjumpa lagi kita hari ini.
10 Ramadhan... 
setakat ni puasa oke?
Syukur....

Oke hari ni Ennor teruja tengok satu GA ni...
Waahh betul-betul berbunga-bunga hati Ennor,
rasa macam ada beberapa ekor rama-rama beterbangan dalam hati..

Bukan selalu dapat GA macam ni... Dapat hadiah menarik sampai tertarik.

oke mari tengok apa GA dia.

GA ni di sponsor oleh http://www.nile.com.my/
diorang mo bagi duit raya... hohoho *hepi nih*
bukan sikit tau... sampai RM1000 
wang tunai lagi tuh... 
sepa nda mau kan?
Nah kalau mau apa kata join sama-sama mana tau ada rezeki....

Hadiah disediakan untuk 6 orang pemenang.
RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang
Bha.. jum lah... kita ikut GA ni...
Senang ja ikut step dia di bawah.
1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "
2. Letak banner di bawah tu... terus link ini http://www.nile.com.my/page.php?cd=111 




3. Dalam link tu kita pilih 5 barang *impian* daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang betul-betul kita mau... pastu kasi tau di blog kamurang... macam sya buat ni..
Tapi Ennor akan pilih untuk Ennor dan family... dapat pilih untuk 5 orang ja.. erm nda apa lah... 
Buat macam Ennor buat di bawah ni.

*ni Ennor pilih untuk hubby tersayang*
Product:Men Shoes
JLM2016 

Harga Jualan: RM22.90
Tarikh : 27/06/2016
Waktu mula :11.00am

Waktu tamat:  Apabila kuantiti terhad habis terjual
Kuantiti Terhad: 250 unit saja


 *ni pula untuk diri sendiri*
PRODUK: Fashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 

Harga Jualan: RM42.90 
Tarikh: 20/06/2016
Waktu Mula: 11.00am

 Waktu Tamat: Apabila kuantiti terhad habis terjual
Kuantiti terhad: 300 unit saja



*ni pula mo bagi sama anak sulung si kakak*

Product: Stylish N Design Shoes 
JLM2016 
Harga Jualan: RM16.00
Tarikh: 23/06/2016
Waktu Mula:3.00pm 
Waktu Tamat: Apabila kuantiti terhad habis terjual
Kuantiti Terhad: 480 unit saja


*anak kedua bagi dia beg, supaya senang dia bawa ubat-ubatan dia jalan*
Product: Waterproof Backpack
JLM2016 
Harga Jualan: RM22.90 
Tarikh: 27/06/2016
Waktu Mula:4.00pm 
Waktu Tamat: Apabila kuantiti terhad habis terjual
Kuantiti Terhad: 100 unit saja


*last sekali saya pilih ni untuk anak lelaki saya yang minat jam macam ayah dia*
Product: Watches
JLM2016 
Waktu Jualan: RM15.50 
Tarikh: 17/06/2016
Waktu mula: 3.00pm
Waktu Tamat:
Apabila kuantiti terhad habis terjual
Kuantiti Terhad: 100 unit saja

Senang saja kan? Bukan ni saja tau kamurang boelh pilih banyak lagi tu barang-barang di link dia. Pastu boleh pilih sendiri mana yang menjadi impian.

4. Oke sudah tu, Kita hantar emel ke... give_away@nile.com.my sama-sama detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
Link blog :
Nama penuh : 
No. Telefon :

5. Keputusan dia, boleh cek >> SINI << dan tarikh tutup dia pada

30/06/2016 , 11.59 pm

Cepat! Cepat! bukan selalu!

Bha Oke itu saja dari si Ennor hari ni,,, best pula tau GA ni... 

Pesan EpZ : Best-best pula barang di http://www.nile.com.my/  tau!! hari ni tau satu lagi kedai Online... Yeay!


2 comments:

Nona Qiyah said...

goodluck ya...

jom tengok saya pilih apa pulaa

http://nonasani.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

sya mimie said...

asslmkm.. hi :)

semoga kita sama2 berjaya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.my/2016/06/raya-giveaway-rm1000-by-nilecommy.html

Sun