Tuesday, July 19, 2016

Lama tak update blog.

<3 Assalamualaikum <3

Hai salam syawal...

Rasanya belum terlambat lagi Ennor mo ucap 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN

Ennor minta maaf sebab lama tidak jenguk dan update blog....

Sebenarnya baru semalam anak Ennor si Nurul tu keluar dari hospital selepas hampir sebulan menjadi penghuni di Hospital Queen Elizabeth 2 Kota Kinabalu.

Bagi sesiapa yang add atau follow facebook Ennor memang tau lah perkembangan Nurul sejak 27/06/2016 sampai semalam.

Baru hari ni Ennor ada jenguk blog ni.
Tapi belum ada 'mood' nak update panjang-panjang... 

Harap kawan-kawan faham ya?

Terima kasih...

Nanti kalau mood memblogging Ennor dah naik temperature barulah Ennor update cerita lebih terperinci keadaan semasa Nurul di wad.

Wassalam...

Pesan EpZ : Walaupun berat dugaan melanda, walaupun berat bahu memikul.... doa, sabar dan tawakal tetap dipanjatkan kehadrat Allah s.w.t.

1 comment:

Dulu Lain Sekarang Lain said...

Baru2 ni beraya di QEH ka? Mmg cabaran besar bila ada ahli keluarga masuk wad. Tapi yg penting Nurul sdh sihat.

Sun