Thursday, October 20, 2016

Akaun Instagram dan Wattpad anak-anak.

<3 Assalamualaikum <3

Hmm hari khamis sudah ni...

oke Ennor tak mau cerita panjang..

tajuk entri ni pun sudah memadai.

https://www.instagram.com/_iam.ira/
https://www.wattpad.com/user/NurulFathihah528

Anak Ennor yang no 2 tu nama Nurul yang baru kena bedah jantung bulan julai hari tu.

haa dia lah... saya ada pernah bagi tau kan yang dia more kepada penulisan berbanding kakak dia si Ira,
Ira lebih kepada melukis...
Boleh cek Instagram Ira di SINI dulu banyak gambar lukisan dia upload sini tapi sekarang macam banyak yang dia padam.. sayangnya...

Nurul pula tidak jadi buka blog tapi dia buka akaun di wattpad siapa-siapa yang suka baca wattpad dan ada akaun wattpad bolehlah follow akaun Nurul ni.
Dia ada satu cerita sana baru saja mula pun baru dua part. sekarang dia tengah aktif mencari idea memandangkan dia sudah habis UPSR so, biarkan saja dia dengan minatnya. hehehe

Aishh... Macam lebih kepada mengenalkan akaun diorang la pula.. hahahha


Pesan EpZ : menyokong perkara baik anak-anak. Menegur kesilapan diorang dengan berhemah dan nasihat.

2 comments:

Fhatin Amelia said...

betul tu sis, minat yang baik digalakkan hihi
https://mellyacrayola.blogspot.my

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. Bagus tu menggalakkan anak2 melakukan apa yang mereka minat..

Sun