Friday, October 28, 2016

SEGMEN : Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin

<3 Assalamualaikum <3

Jom kita join GA ni...

Selalunya ikut GA hadiah adalah untuk diri sendiri..
Naaaa ni kali khas untuk anak-anak...
Budak-budak memang suka main ni.
Eh... bukan budak-budak saja yang suka main ni... mak budak dan pak budak pun suka...
Kira macam boleh buat aktiviti bersama keluarga la kan?

Giveaway Play-Doh Cake Party bernilai RM99.90 x Azlinda Alin
Oke Klik Banner atas ni kalau mau join dan manala tau ada nasib menang kan? 
heheheh
GA ni sampai 07/11/2016 sja tau...
Cepat cepat klik banner atas tu. 

Dia suruh bagi sebab 'kenapa saya patut menang dalam GA ni'

Kenapa saya patut menang dalam Giveaway Play-Doh x Azlinda Alin ni sebab....
Kalau saya dapat hadiah ni, saya bagi sama anak-anak saya bermain bersama-sama dan mereka akan menghasilkan seni kreatif dan keakraban diantara adik-beradik akan jadi lebih erat.Seronok tau tengok anak-anak bermain bersama dan bertengkar untuk menghasilkan seni yang lebih kreatif.


Pesan EpZ : Anak-anak Ennor memang ramai... melihat mereka membesar, bermain, bertengkar, mengusik antara satu sama lain dan tolong menolong antara mereka adalah satu kebahagiaan bagi setiap ibu bapa.

3 comments:

Adam said...

Salam blogging.

Singgah sekejap kat sini.

Jangan lupa share lagi cerita kat sini.

From:
http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.my

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya..

Azlinda Azman said...

thanks sudi sertai...tunggu keputusannya nanti ye. Good Luck :)

Sun