Friday, May 26, 2017

Haluuu... Ennor kembali..

<3 Assalamualaikum <3

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Hai... salam semua... 
Lamanya Ennor nda online kan?
Alhamdulillah Ennor dah selamat bersalin... Anak perempuan ☺☺
Semuanya sudah 7 orang... hehehe 

Kenapa lama Ennor 'menghilang'?

Errmmm entahlah sebab telampau bahagia dengan orang baru, sampai lupa sama blog ni...
Sorry sama sepa-sea yang ternanti-nanti post dari Ennor.
Ennor time cuti bersalin tu pun banyak terima tempahan kait sarung botol air 
permintaan kawan-kawan anak-anak.. 
Nasib baik ada group whatsapp yang sudi kongsi pattern dan diagram crochet.
Sekarang, Ennor join group belajar mengait amigurumi... 
sakit jari jemari tapi bikin addict. huhuhu

oke...

Ennor akan cuba rajin-rajin post...
Itupun kalau ada line tenet ni...
Adeehhh .. melayan karenah anak memang penat. 
Tapi, cukup membahagiakan.

Hari Ibu yang lalu... Ennor kena bagi spesial day dari anak-anak.
Ibu jadi QUEEN... Makan, tidur, tengok tv dan bagi baby menyusu... 
yang lain, anak-anak Ennor yang buat..
Masak dan kerja dapur kakak sulung yang buat... 
Hal-hal kain yang kedua dan keempat yang buat... 
yang lelaki no 3 dan 5 membersihkan ruang rumah dan luar rumah dari sampah sarap..
Sepa suruh diorang kasi semak kawasan hahaha...

Oke lah... rasanya itu sajalah untuk hari ini...
InsyaAllah lain kali Ennor sambung lagi..

<3 wassalam <3

Pesan EpZ : cari hobi yang boleh buat duit... ni zaman politik banyak guna duit... DUUUIIITTTT.
Sun