Monday, November 13, 2017

Ennor dan hobi

<3 Assalamualaikum.... <3

haluuu
selamat petang...

Adui petang kaini?
di KK ni gelap sudah hahahah
ngam lagi hujan tadi petang....

hehehehe *sipu sipu macam siput*

maigad!! lama betul Ennor nda menjenguk dan mengapdet (update) blog Ennor kan?

Hahaha sejak ada baby baru ni (lagi..hehehe)
yang no 7 (alhamdulillah)
dan 
hobi mengait yang menjadi jadi...
terus macam mau malas-malas suda menjenguk di sini kunun....

cerita pasal mengait ni..
Ennor baru belajar mengait guna jarum satu dan dua... Crochet and knitiing la kunun tu...

cuba dulu Ennor kungsi sini tu gambar kan?

jap arr...
ni saja buat patten yang susah sikit...
ni paten sendiri tapi sampai sekarang belum siap (adeeeee)
ni kunun2 buat ulat yang macam sana animasi Larva...
yang ni masih dalam proses belajar.. ha haha....

ini lah beberapa hasil tangan Ennor yang nda seberapa... huhuhu
wa budak masih belajar....

Oke la sampai disini saja untuk hari ni kio?
Jumpa lagi...

Pesan EPZ : kalau dah minat teruskan saja ging!

12 comments:

  1. Salam singgah sini dan follow :)

    Btw jom join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    ReplyDelete
  2. A big thank you for your blog article.Thanks Again. Will read on…
    clipping path service

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

  7. I really like and appreciate your post.Thanks Again. Keep writing.
    clipping path

    ReplyDelete

Komen yang baik2 saja dan mudah difahami...

Sun