Monday, November 13, 2017

Ennor dan hobi

<3 Assalamualaikum.... <3

haluuu
selamat petang...

Adui petang kaini?
di KK ni gelap sudah hahahah
ngam lagi hujan tadi petang....

hehehehe *sipu sipu macam siput*

maigad!! lama betul Ennor nda menjenguk dan mengapdet (update) blog Ennor kan?

Hahaha sejak ada baby baru ni (lagi..hehehe)
yang no 7 (alhamdulillah)
dan 
hobi mengait yang menjadi jadi...
terus macam mau malas-malas suda menjenguk di sini kunun....

cerita pasal mengait ni..
Ennor baru belajar mengait guna jarum satu dan dua... Crochet and knitiing la kunun tu...

cuba dulu Ennor kungsi sini tu gambar kan?

jap arr...
ni saja buat patten yang susah sikit...
ni paten sendiri tapi sampai sekarang belum siap (adeeeee)
ni kunun2 buat ulat yang macam sana animasi Larva...
yang ni masih dalam proses belajar.. ha haha....

ini lah beberapa hasil tangan Ennor yang nda seberapa... huhuhu
wa budak masih belajar....

Oke la sampai disini saja untuk hari ni kio?
Jumpa lagi...

Pesan EPZ : kalau dah minat teruskan saja ging!

1 comment:

Julia Tarmidi said...

Salam singgah sini dan follow :)

Btw jom join GA saya,

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

Sun