Thursday, August 25, 2011

15 tahun yang lalu....

Assalamualaikum  

haaaiii selamat pagii puasa ka ari ni? misti la bha puasa kan?kalau yang nda puasa tu sya paham la...hehehe

oke sya mo cerita sikit skarang umur sya sudah mencecah 31 tahun yang 21/8 dan ada anak 5. (sangat bahagia) sebab bulan Oktober nanti genap 10 tahun perkahwinan kami..

oke back to main topic.... 15 tahun yang lalu, umur sya baru 16 tahun..hahahah sweet 16 kunun...sya paling minat warna kuning waktu itu..semua nya kuning pen, pembaris, pemadam, pencil box, buku latihan buku nota...everything is KUNING...

So, satu hari my birthday is in the air....all my classmate can smell walau pun sya kasi tapuk hahaah well kamu tau tau la ni gara2 kawan sya c Agnes AsToyo Lee (facebook) buat kami satu kelas macam adik beradik..bukan kami panggil nama betul semua nama rumah...hahaha very interesting.. 

then, keesokan harinya I got a very cute little birthday card.... yang di gambar tu lah...sepa lagi kalau bukan dari c Astoyo tu...first of all dia bagi tau 'siou Ennor..sya keabisan paper kuning..' tapi yang cute dia sya dapat penanda buku bentuk dolphin warna hijau..psst c Astoyo ni peminat warna hijau saaampai sekarang...hahahah.

Anyway..kad tu sya masih simpan..sampai sekarang... Thanks aaa Yo... 

Pesanan EPZ: c Agnes Astoyo Lee selalu cakap time di sekolah dulu...'I love 4ever if U love 4ever, 4ever and ever and ever' 

No comments:

Sun