Friday, August 12, 2011

HAHahaha just imagine kalau kamu....

Just Imagine laa
 
satu hari kamu mo pigi gunting rambut .... dalam kedai gunting tu....
kamurang inda tahan sudah mengantuk nih.... dan pelan2 kamu pun ter black out..... ZZZZzzzzzzz
 
then, ini tukang gunting....pun kasik bangun kamu...bila kamu tingu jam tangan..ALAMAK!!! dah jam2.00! aiyaa meeting...
 
lepas bayar kamu pun bergegas kuar....nasib baik keta paking dekat saja.
drive la kamu pergi pejabat.....
sampai saja di pejabat semua orang terbeliak mata tengok kamu...
kamu perasan...hehehe baru gunting rambut kan?
 
yang gadis2 pula tutup mulut tahan ketawa...kamupun perasan hensem....
 
masuk pejabat ambi fail terus masuk bilik mesyuarat...terbeliak mata bos tengok kamu..
kamu senyummm... :]
then dengan tidak semena2 bos tanya...di mana kamu begunting tadi Dam?
kamu jawab 'kedai baru bos...murah lagi..'
'oh ye ke tapi lawa aaa guntingan dia?'
kamu jawab 'hehehehe' sambil meramas rambut....tapi......
 
nah pilihla kamu mana satu style rambut yang kamu mau...heheheheh
 
Pesanan EPZ: jangan tidur time kena gunting rambut...nanti....arrr paham2 je la...

No comments:

Sun