Monday, September 19, 2011

Hari ini nda berapa sihat..

Assalamualaikum...salam hari Isnin....

aduii bukan apa dari semalam lagi saya selesma...tidak selesa betul la...sampai saya bungkus bun pun saya guna mask dan glove... apa boleh buat cari rezeki kena berkorban la...
Husband kerja petang dia dah buat sebelah pagi.Jadi, bila saya pulang dari kerja (saya office hour) saya akan sambung membungkus...anak2 akan tolong jaga adik kecil durang.

Husband akan sampai rumah dalam tengah malam..time tu semua orang da tidur...
Pagi tadi dia yang hantar saya pergi kerja..yang lebih kurang 45 minit hingga satu jam perjalanan itu pun tengok kelajuan kenderaan dan keadaan jalan. 
Bila sampai di tempat kerja ... Bun saya akan di beli oleh rakan2 sekerja...(acctually Bun tu husband yang buat..Kikikik)
 
Tapi itulah kalau dah tak sihat tu...terima sajalah...badan rasa lenguh2 dah makan 2 biji PCm pun masih lagi sampai la lunch hour..skarang ni baru ada semangat sikit selepas lunch dan rehat  tidur sekejap. tapi badan masih rasa lenguh la...ni pulang nanti nak beli Air Cap Badak..takut demam naik pula. huhu....


PesAnaN EPZ: beginilah kalau orang yang jarang jaaarang kena sakit..sekali sakit naaahhhh mo mengampai ja satu hari...

No comments:

Sun