Wednesday, January 04, 2012

Laman Web Sosial Malaysia.

LeeehhhhOOOOOO

heheheh kabare? 

Nampak tak tajuk di atas  tu  

Laman Web ni macam salah satu laman sosial yang paaaling terkenal di dunia cyber.. facebook.com 

yang ini pula laman sosial buatan Malaysia http://onemalaysian.org/ heheheh  cuba la kamu pigi jenguk jenguk..



join la pakat2 kita ramai2 pergi join terutama sekali kawn2 seMalaysia... kalau di FB tu seluruh dunia kan sampai ada yang buka group megutuk 
heeeeiii bikin panas  

saya pun hairan apa yang diorang dapat kalau megutuk Negara/Bangsa/Agama tu dapat jadi kaya  b***h betul lah 

cuba buat kerja yang berfaedah.. kan bagus...anyway malas saya mau cerita panjang2 nanti terkeluar pula benda2 yang tidak bagus nanti berbau  nanti.. hah! chauu  dulu la babaiiii 

jumpa lagiiii 

Pesanan EPZ: kalau boleh ni laman sosial untuk 15 tahun ke atas ja... kalau budak2 boleh men game guna akaun orang dewasa..dan pastikan orang dewasa tidak memasukkan 'benda' yang tidak tentu2.. hehehehe  



No comments:

Sun