Tuesday, January 03, 2012

tips menambah icon kat dalam blog...



Hai hai selamat tahun Bau 2012...

ermm saya tak tahu nak cerita apa....

anyway saya rasa tak baik pula dah masuk rumah keluar tergesa gesa pula kan? hahahah 

oke oke errr apa mo cerita aa?   tak tahu heheheh my mind is blank nguahahahah  

nampak tak icon icon kat atas tu..hahahah  bukan apa..saja saya mau minta  puji ngahahah

oh ya icon tu memang tak ada kalau kita tulis dalam blog...hahahah

Sebenarnya selama saya menulis blog saya guna emel hahahah canggih tak? canggih?  huh! minta puji sekali lagi 

saya taip ni guna akaun emel saya gmail..versi baru konon nguahahahah tahniah kepada warga Google dan sekelian alam internet... 



hahahah susah mo cakap la... saya betul betul blank di hari pertama bekerja untuk tahun 2012 ni..... pagi tadi betul betul mengantuk...kalau memasukkan data satu hari memang lenguh pinggang kalau duduk satu hari boleh menetas telur ayam..hahaha 

nasib baik saja opis ni sejuk ada aircond... diluar mau mau nampak macam mendung  takut pula petang nanti hujan sudah la saya tiada bawa  heheheh matailah basah kuyup kena hujan tapi jangan saja ada   adesss...

teringat pula baby Fikri di rumah yang masih demam...tapi tidak apa ada juga daddy kesayangan dia dirumah off day daddy hari ni...

hari ni daddy's home...ngehehehe dia juga seorang daddy's cool.... 

oke la sekarang ni betul2 blank sudah fikiran saya.... untill next day... kita jumpa lagi... 

Kata EPZ: apa macam kool kan ber blog ni guna emel? saya guna google mail..kamu pula??

No comments:

Sun