Friday, August 17, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalamualaikum....
Lama nda masuk di sini kan?...agak sibuk juga la...alaaa biasala mengurus anak2  yg 5 orang tue...adik nak kawin lagi...haaaa macam2 hal la..

oke hari ni saya Post satu iklan raya dari Youtube.com...sya rasalakan..iklan ni persendirian punya iklan...

so, pengajaran dari iklan ni...SEPA SURUH LAMA NDA BALIK KAMPUNG>>>HAAA kan tersesat...hehehe

anyway kepada pelawat semua saya dan keluarga ingin mengucapkan..... Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012..semoga tahun ni kita dapat bermaaf-maafan....

Jumpa lagi..errr lepas raya kot...InsyaAllah....

Pesan EPZ: wahai anak2 perantau...tidak semestinya time perayaan saja kita boleh balik kampung untuk jumpa keluarga dan sanak saudara...hari2 lain pun boleh ..pastu bila dah ada di kampung tu buatla kenduri2 supaya sanak saudara dapat bertandang kerumah dan berkenalan dengan keluarga kita... ^_^.

No comments:

Sun