Friday, November 27, 2015

DIY hadiah or doorgift dari Heartbeat.my

 <3 Assalamualaikum <3

heheh salam rehat tengahari.... :D
 pejabat di Sabah ni. rehat dari Jam11.30 am sampai 2.00pm,
selalunya lepas gaji kawan2 akan berjalan-jalan di bandar KK.
Saya?? huhu tak larat mau berjalan.. nanti saja petang saya jalan.

Oke, tengok tajuk saana atas... 
sekarang suda mula cuti sekolah kan?
sudah tentu ramai yang akan mengadakan kenduri terutama sekali kenduri kawin...
selalunya kalau kita pi tengok orang kawin kita akan dapat doorgift kan?
Macam - macam jenis doorgift yang kita dapat... kalau dapat yang boleh simpan utk perhiasan oke lah kan?
Tapi, kalau dapat doorgift yang macam makanan? oooo bukan saya nda suka... suka tapi, agak2 la kan takkan kita nak simpan untuk kenangan,,,, huhuhu....

Adik ipar saya ni akan dipinang pada bulan Disember nanti, ada dengar keluarga lelaki bawa kawin awal tahun depan tapi belum tentu lagi bila...
dia pun fikir2 doorgift yang macam mana dia mau... saya pun bagi link heartbeat.my
saya cakap 'kamu pilih saja sana, boleh design sendiri lagi, boleh bulk order lagi,'
bulk order ni macam order secara borong..
saya mau juga beli untuk birthday anak2 sebagai hadiah,,, 
kalau kamu semua nak order, boleh klik gambar di bawah...
oh ya dia ada affiliate juga.


kalau nak join diorang buka kedai pun boleh... siapa2 yang memang ada kekreatifan diri boleh la join bisnes diorang ni...
 
How to Order? Click here! 
ini baru untuk mug... dia ada lebih 30 produk yang kita boleh minta print design... 
Haaaa sekarang tak payah pening2 fikir apa doorgift nak bagi pilih saja dalam website diorang.

Pesan EpZ : macam2 bisnes orang buat sekarang... untuk menampung kos sara hidup yang makin meningkat.

No comments:

Sun