Friday, November 27, 2015

Segmen Blogwaking dan Tambah Followers bersama Impiana Cik Yanie

<3 Assalamualaikum... <3

Sebelum pulang.... 
saya mau post satu segmen lagi lah... dua hari cuti hujung minggu mau habiskan masa dengan
anak-anak tidak mau online... nak tanam pokok mulberi yg sudah dipotong (dah keluar buah dah pun)
Haaa..... daaan macam macam lagi mau buat dirumah tu... huhuuu

Oke la oke la... ni cek di banner ni... 
klik saja banner dia yang comel dibawah tu...


Saya pun mau tambah kenalan juga haaaahaaa

Oke petang ni mau pergi di Hotel Ming Garden KK.. husband suruh pi sana... sebab dia lambat balik...

anyway terima kasih kerana rajin jalan-jalan di blog saya ni.... :D

haaa jangan lupa klik banner tu....

Pesan EpZ : Hujung minggu adalah masa keemasan saya dengan anak-anak, walaupun gaji overtime hari cuti tinggi, saya tetap pilih keluarga,.... :-* <3

3 comments:

Eintan Nurfuzie said...

gd luck!!

Ennor Plenetzurah said...

@eintan Nurfuzie yaa good luck juga

Nur Khairul Azizi Mohamad said...

Assalamualaikum...Good luck yer...
Di jemput untuk memeriahkan suasana giveaway MYiDEAKiNi yang sedang berlangsung...Jemput join yer...

http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html

Sun