Wednesday, November 25, 2015

youtube ku

Salam... petang...
santai2 ke tu?

tadi saya round2 di youtube...
trus saya teringat channel youtube saya...
rajinla jari jemari ni menekan punat keyboard yang warna hijau ni... hehehe
 klik - klik haaa trus tejumpa video yang saya upload masa si Edil umur 2 tahun lebih....
sekarang dia dah darjah empat tahun depan masuk darjah lima suda...

tapi banyak- banyak video tu ini la yang paaaling saya suka...
Tajuk video ni... Edil sayang ibu?

kalau kamu tengok kuatkan volume tu siikit... dengar apa yang dia jawab...

bila saya bagi Edil tengok video ni kan... mesti dia malu sendiri hahaha... :D

Pesan EpZ : Nasib baik saya sempat upload video ni sebelum portable hard disc sya rosak... :'(

3 comments:

Liza Mustafa said...

chomel...

Ennor Plenetzurah said...

;-) itu sebab sayang sangat dengan video ni..

ikhwan yusuff said...

hihihihi.. comelnya... nasib baiklah upload kan.... ad jugak kenangan tu

Sun