Wednesday, November 25, 2015

terjumpa blog lama

Assalamualaikum...

Maaf lambat update blog... *tunduk hormat style Org Jepun*
Bukan nda mau update ....baca tajuk diatas... maksud? maksudnya saya duuuuulu ... duulu la ada buat blog tapi bukan under blogspot, tapi under blog.com tahun 2010 dulu... nasib baik dapat log in balik hehehe... terkejut juga la... tapi blog tu lama suda tidak kena jenguk... jadi dengan rasminya saya pun menutup blog lama saya tu...

nama blog?? hmmm tapi sorry la blog tu sudah sya delete...
http://ceritasimpangsiur.blog.com/
haa itu lah blog tu.. tapi macam susah sikit tu blog ... atau saya yang nda pandai gubah dia '-_-

itu lah kerja saya dari pagi tadi... 'memindahkan' post dari sana ke sini....

boleh tengok post lama saya tu di sini tahun 2010 punya entri tu.

Oke la itu saja untuk hari ini... di lobby hospital ni telampau sejuk sampai sakit sendi saya... palis palis jauh jauh jangan la kena penyakit Arthiritis

Pesan EpZ : Mama saya pernah cakap  kalau nda mau kena penyakit tu... jangan makan makanan yang sejuk2 tapi sya suka makan timun, tembikai dan lain-lain... :(

No comments:

Sun