Thursday, February 11, 2016

Chocodina Giveaway by Mastura Aziz

<3 Assalamualaikum <3

Selamat hari khamis...
Selamat berbaju Batik....
Selamat bercuti sekolah... (bagi yang sedang bercuti lah)
heheheh

Bha okey ... tadi sya jenjalan di blog trus tenampak ni segmen GA...
coklat ooooo <3_<3
nda mo banyak pikir... terus sya pun join ... 
bukan susah senang saja...
mana tau dapat rezeki coklat sempena raya cina ni... kan? kan? kan?
:-D



TEKAN BANNER UNTUK TURUT SERTAI

PEMILIHAN PEMENANG BERDASARKAN CABUTAN BERTUAH OLEH MAS SENDIRI

GIVEAWAY INI BERMULA PADA 10/2/2016 DAN TAMAT PADA 27/2/2016 (12 TENGAH MALAM)* Penyertaan tidak diterima selepas tarikh tamat

TAWARAN HADIAH :
 CHOCODINA CRISPY SEORANG PEMENANG (Ada 12 jenis perisa.boleh pilih nak perisa apa)
TOPUP RM 5 UNTUK 2 ORANG PEMENANG.

syarat - syarat dia bukan susah pun...

Follow Blog dia
 Follow IG dia (tapi nda wajib-sukarela ja)

sya suda buat dua-dua... heheh

Bha meh kita sama2 join... Yeay!

Pesan EpZ : Jangan sangaka diri tiada rezeki... memang ada juga tu. tapi lain 'part' so, be +ve.

1 comment:

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari GA yang sama :)

Sun