Monday, October 17, 2016

SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST BULAN NOVEMBER BY KINAH

<3 Assalamualaikum <3

Bismillahirohmanirohim....

Salam hari isnin...

Hari ni Ennor datang lagi...

Pagi-pagi ni kita mulakan segala kerja dengan lafaz Bismillah...

Lepas tu... ni pagi Ennor mulakan blog Ennor dengan 
'SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST BULAN NOVEMBER BY KINAH'

oke bukan susah pun... klik tu gambar yang macam filem dibawah tu...

Syarat dia pun senang just follow the blog... heheheh

http://ape-kinah.blogspot.my/2016/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan.html 
Harap-harap Blog Ennor ni terrrlist lah kononnya hahaha..

Oke oke mengarut pula sya pagi-pagi ni kan?

selamat bersegmen yah!

Pesan EpZ: Susah juga kalau mood berblog ni on off on off kan? Jadi apa macam la ni? huhuhu

4 comments:

Shikin Razali said...

Semoga awak berjaya dalam pemilihan.. >‿♥

Kin Naz said...

Terima kasih join segmen kinah. Senarai peserta dah update di sini

http://ape-kinah.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta.html

Fhatin Amelia said...

singgah dari segmen yang sama :)
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/segmen-pencarian-bloglist-bulan.html

Shahida Dzulkafli said...

Singgah sini.. semoga bertuah..

Sun