Friday, August 19, 2011

HAPIEEE BIrthday.....To Ana. (15/8/2011)


Sebenarnya hari jadi Ana/ Siti Suhana adalah pada 15/ogos 2011.. tapi oleh kerana tak sempat order kek..kami pun order dan ambil pada 17 Ogos. apa lagi c Ana ni..punya la happy..dia nampak saja kotak warna pink. "yeaaaaaa ada kek!!" bila kami buka tambah la dia excited nampak buah strawberry,epal hijau dan merah serta anguur kena susun rapi di sudut kek tu..."Naaaa ada princess.." bila dia nampak gambar Barbie kat atas kek tu..

hehehe kami pun celebrate bila saja saya cakap 'ini kek ari jadi Hana..' kakak dan abang dia trus wish 'selamat ari jadi ana....' kami nyanyi lagu hepi birthday... hahaha gambar dia tiup lilin tu ada bunyi 'fuuuhhhh'..

Memang la budak2 happy sangat kalau kita beli kek..yang ini Choclate moist cake kami order kat pakcik husband saya yang ada buka kedai kek di Pekan Tuaran. nama kedai dia Fortune Cake House..kedai dia kecik ja..tapi kek dia semua mervellous! pengalaman sebagai seorang chef pastry dan pernah bekerja di Kapal Star Cruise..selama beberapa tahun. hehehe (sempat lagi promosi)

Lepas celebrate..kami kami jer...tak sempat nak panggil orang lain..sorry arr..tak sempat jemput..tak sempat masak... apa lagi si Hana ni sampai ke hari besok dia cakap "Tadi Ayah beli kek Ana kan?' salah satu spesel si Hana ni..dia tidak pernah sebut perkataan 'aku' atau 'saya' dia akan sebut 'Ana' nama dia sendiri hihihi ye lah dalam bahasa Arab pun 'ana' tu maksudnya saya juga kan? heheheh

ermm oke la saya rasa sampai sini dulu cerita ni..lain kali ada masa..saya akan update blog lagi..yeerrr..chauuu..

Pesanan EPZ: Anak2 cukup happy sambut birthday walaupun tiada hadiah..yang penting ada kek? macam mana dengan you all?

No comments:

Sun