Monday, December 07, 2015

Pencarian Blog Terkemas 2015

<3 Assalamualaikum<3

Hari ni belum ada apa2 idea lagi mau post apa...
tapi, tidak tau la kalau nanti naaanti...
apa-apa pun saya mau share ni segmen yang mungkin menarik minat kawan2 semua...

klik ja kunun tu banner di bawah ni....


Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

dia suruh tag kawan ...
1. Ieyra
2. Leia
3. Diana
4. Etuza
5.  Lan
6. Mrs Dee

Pesan EpZ : walaupun idea belum 'pop up' dalam otak ni... otak tetap berputar ligat mencari idea sesuai... =_='

6 comments:

ros nordin said...

singgah segmen sama. goodluck :)

Masita Eyta said...

selamat bersegmen :)

Muhammad Khudri said...

singgah dari segmen yang sama

http://khudrihalim.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Astrallusion Arc said...

Creaters :)..
Artikel Pencarian Blog Terkemas 2015!

Diya Hanun said...

Singgah melawat dari segmen yang sama :D
Baru ada masa blogwalking..hehe..follow sini sekali..
http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Mimi Kyumi said...

Singgah sini..Mimi pun join jgk..Hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..

Sun