Wednesday, May 18, 2016

Dapat Jemputan ke 'Svenson Haircare Malaysia Campaign'

<3 Assalamualaikum <3

Hai selamat hari Rabu...

He he awal bha si Ennor buat entri hari ni...

Bukan apa... excited betul ni...

si Ennor dapat jemputan ke 'Svenson Haircare Malaysia Campaign'..

Yeay!!

Err... sebenarnya Ennor pun tidak tau apa benda tu.. tapi dia sudah tulis sana 'haircare' dengan secara otometiknya kita pun faham...


Dalam Email tu dia jemput ke kempen penjagaan rambut.

Rasanya mau juga Ennor pergi sebab rasanya kulit kepala Ennor ni ada masalah. 
Rambut pula memang kebiasaan bagi ibu-ibu yang sudah bersalin bermula dari umur baby 3 bulan hingga 9 ke 12 bulan rambut ibu akan mula gugur. Apalagi si Ennor ni yang anak sudah 6 orang. Tidak terkecuali... ni si Nazri sudah umur 1 tahun 2 bulan  barulah rambut Ennor mula tumbuh dan bertambah lebat. 
Kelemumur dan kegatalan kulit kepala tetap ada. Lebih lagi kita yang bertudung ni kalau sudah berpeluh kepanasan mulalah kulit kepala ni rasa gatal. Bikin malu saja ni tergaru-garu depan orang. Tidak digaru macam ada kutu saja berjalan-jalan di kulit kepala. haish!!

Ennor mau bha pergi ni event tapi dia kena buat sana K.L... tiada kah event Nuffnang yang boleh kena buat sini? kan kan kan?
Kalau ada confirm Ennor datang. 

Setakat ni... Inilah jemputan pertama yang Ennor dapat... excited jugalah walaupun tidak dapat datang. 

Okelah sampai jumpa lagi...Wassalam...

 Pesan EpZ: Kalau kulit sudah mula gatal apalah yang boleh kita buat selain garu saja kan? huhuhu

4 comments:

nadiah izzaty said...

Hi , ennor ... Nia pun dapat invitation tue , tapi tak tahu dapat pergi ke tak ... Hihihi

Zafirah Nazri said...

Jom join nak?

https://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/05/pencarian-bloglist-jun-zafirah-nazri.html?m=1

Ennor Plenetzurah said...

@nadiah izzaty itu lah.... tapi tak apa lah... mungkin bukan rezeki.

nadiah izzaty said...

Mungkin nanti ada rezeki lain lgi =)

Sun