Wednesday, September 14, 2016

Tidak Sedar diri pregnant??

<3 Assalamualaikum <3

hehehe
Ennor menaip lagi...

Oke mau dijadikan cerita tajuk diatas....

Sepa pernah mengalami pengalaman di atas??

Percaya atau tidak ... Ini terjadi sama Ennor..


Huhuhu ya....

Ennor pregnant lagi.... LAGII!!!???

Dah rezeki... terima lah...

cuti bersalin habis da Ennor guna... huhuhu 
Anak sudah 6 orang kan...

Macam mana Ennor boleh nda sedar ni??
Entahlah labu... Yang Ennor ingat last Ennor period bulan Mac ari tu...
Itu pun rasanya bukan period biasa... macam Ennor keguguran.
Lepas tu... Ennor tidak ingat ada atau tiada period.
Lebih lagi Nurul mula tidak sihat dan makin teruk.. 
Ennor macam tidak peduli sudah sama perkembangan diri sendiri.

Masa Ennor jaga Nurul di wad biasa lepas dia bedah... 2 hari sebelum keluar hospital,
Ennor di landa sakit kepala yang teruk dua hari, makan ubat pun tiada kesan.
Baru minggu lepas Ennor cek UPT dan di dapati positif.. huhuhu.

Nak tambah cerita... Anak sulung Ennor terjumpa UPT tu.
Maka terjadilah perbualan rojak kami.

Ira : Ibu!!! What's the meaning of this??
Ennor : Apaaa....
Ira: This! This!
Ennor : ........
Ira : Ibu......
Nurul : Oi kak.... itu yang duuulu Nazri punya tu...
Ira : Ibu....?
Ennor : (senyum)
Ira : don't you dare Ibu... I'll run from here...
Ennor : HAh!! menguggut... ingat bagus lah perangai dia macam tu itu.. Orang puji lah.. (marah)
Ira : ......
Ennor : Nda apa kalau ada pun Ibu balik Kauluan saja. (tempat mama Ennor)
Ira : .....Bukan macam tu bha ibu... Ibu penat nanti bha...
Ibu : .....

Saya pun tidak tau mau jawab apa... diam saja la....Jadi, Ira pun diam juga.
Bila Ennor cerita sama suami pasal Ira, dia ketawa saja.
Terus berfikir... macam mana ni?? terpaksa lah apply cuti tanpa gaji ni...
ermmm......

Pesan EpZ : Alhamdulillah.... rezeki.... orang lain susah mau dapat anak kan? So, jangan kesal dengan rezeki yang Allah bagi.
Sun